Toertochten

Toertochten met de motor, de leukste motor toertochten!

Alle mooie motor toertochten vind je hier!

Wat is er nu mooier dan een prachtige toertocht op de motor? Niets vinden wij! Dus hebben we op deze pagina een groot aantal toertochten voor jou als motorliefhebber op een rijtje gezet. Van grote tochten tot kleinere tochten, maar allemaal schitterend! Uiteraard zijn er soms tochten die je niet online kunt vinden. Ook die mag je aanmelden bij ons, zodat wij ze eventueel alsnog kunnen delen. De meeste tochten die je hier vindt zijn georganiseerde tochten. Dat is wel zo leuk, samen rijden. Heb jij zelf nog een toertocht tip? Laat het ons dan ook vooral weten. Wij richten ons niet alleen op de toertochten in Nederland, maar ook daarbuiten. Wij hebben de ervaring dat motorrijden in het buitenland fantastisch is. Zeker in de wat bergachtige gebieden en die zijn dichterbij dan je vaak denkt. Wat dacht je van de Belgische Ardennen? En het midden van Duitsland? Niet eens zo heel ver en deze omgevingen staan garant voor mooie tochten. Alleen of samen, toertochten zijn er voor iedereen.

Tourpagina.nl – tochten voor motoren en trikes

Op de website van Tourpagina vind je een mooi overzicht van tochten voor motoren en trikes. Het doel is om in ieder geval elke maand een tocht te organiseren en te rijden. Inmiddels organiseert TourPagina al 12 tourseizoenen tochten. Een ervaren organisatie met ook op de website leuke tips en do’s voor een toertocht. Van de vele gereden tochten zijn er ook impressies beschikbaar. Zo kun je dus al de sfeer proeven voor een tocht.

Motorroutes.net – de mooiste routes van Nederland

De website van Motorroutes.nl geeft een mooi overzicht van de mooiste motorroutes van Nederland. Er is een handige kalender te vinden van de tochten die gepland staan. Er is zelf een mooi overzicht van alle routes die gereden kunnen worden. Zo kun je dus een route in je eigen tijd en tempo rijden. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Een mooi overzicht van alle routes van motorroutes.net vind je hier. Doe er je voordeel mee! Naast routes die je zelf kunt rijden, zijn er ook georganiseerde toertochten. Het overzicht van de toertochten en de organiserende motorvereniging vind je op deze pagina.

Vrije Toering Organisatie Total Care

Oftewel VTOTC afgekort. De website van VTOTC vind je via www.vtotc.nl. Hier vind je allerlei informatie over vakanties met de motor of auto. Zo kun je dus met de motor een fantastische tocht maken door Europa bijvoorbeeld. Ook kun je vanuit je vakantieplek verschillende tochten rijden. Vind je op de website geen tocht in het gebied van je keuze? Geen nood VTOTC zal samen met jou een persoonlijke tocht samenstellen. Daar zit dus de Total Care in. Onbezorgd op vakantie met je motor!

Stichting Motortoerisme Nederland

Deze stichting richt zich op het motortoersime in Nederland. De website is te bezoeken via www.stimon.nl (STIchting MOtortoerisme Nederland). op deze website staan ook alle evenementen die STIMON organiseert. Inclusief naam van de begeleider. Zo kun je deelnemen aan de tocht met je favoriete begeleider. Er staan een planning beschikbaar voor het hele seizoen/jaar. Het is maar net wat voor een soort motorrijder je bent. Je kunt lid worden van STIMON voor een beperkt bedrag per jaar. Van je lidmaatschap kan STIMON leuke tochten organiseren.

Nationale Motor Toer Kalender

De website op het gebied van toertochten. Elke organisatie kan zijn evenement via de website van Nationale Motor Toer Kalender promoten. Hiermee bereik je dus nog meer mensen voor je toertocht. De website is te bereiken via www.nationalemotortoerkalender.nl. Op deze website staan veel, heel veel toertochten die door het land georganiseerd worden. Een totaal overzicht staat in een overzichtelijke kalender, deze vind je hier. Heb je zelf een toertocht georganiseerd? Dan kun je deze eenvoudig aanmelden op de website. Dit kun je doen door dit formulier in te vullen. Kortom deze website is een zo goed als compleet overzicht van de toertochten in Nederland!

Toertocht melden?

Wil je zelf een toertocht melden die je geweldig vond? Dat kan neem dan even contact op via info@motor-dagwaarde.nl. Ook als je vindt dat wij hier nog een andere organisatie zouden moeten vermelden horen wij dat graag van je. Zo kunnen wij onze informatie goed bijhouden en volledig maken. Wie weet levert jou dat bij je volgende bezoek aan onze pagina nog wel een fantastische toertocht op, zo eentje die nog nog niet kende in een fantastisch gebied. Het zou zomaar kunnen, kijk dus geregeld of deze pagina al is aangevuld met nieuwe motor toertochten.