MOTORbeurs 2024 van 22 tot en met 25 februari 2024 - alles op 1 plek centraal in Nederland!

Beleef de Sensatie van Meer dan 20 Vooraanstaande Motormerken in Één Hal - Van Ducati tot Yamaha!

Evenement
18. Jan 2024
136 views
MOTORbeurs 2024 van 22 tot en met 25 februari 2024 - alles op 1 plek centraal in Nederland!

MOTORbeurs Utrecht 2024: Vol Gas in de Koninklijke Jaarbeurs!

Ben jij klaar voor de ultieme motorbeleving? Het is met groot genoegen dat de organisatie van MOTORbeurs Utrecht 2024 aankondigt dat alle toonaangevende motormerken hun krachten bundelen voor het grootste motorevent van Nederland. Van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari 2024 komt de Koninklijke Jaarbeurs tot leven met de nieuwste modellen, waarmee de meer dan 20 motormerken, verenigd onder de RAI Vereniging, de bezoekers trakteren op een ongeëvenaarde ervaring.

Malou Peters: Blijdschap op Twee Wielen

Beursmanager Malou Peters deelt haar enthousiasme: “Het is fantastisch dat alle motormerken weer present zijn op de komende editie. Hiermee bieden we een compleet overzicht van al het modelnieuws van 2024, precies zoals onze bezoekers wensen.”

Meer dan 20 Motormerken, Eén Hal

Stel je voor: meer dan 20 vooraanstaande motormerken, waaronder Aprilia, Benelli, BMW Motorrad, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, Kymco, Mash, Moto Guzzi, Moto Morini, NIU, Piaggio, Royal Enfield, Suzuki, Triumph, Vespa en Yamaha, verzameld in één hal. Tom Crooijmans, voorzitter van RAI Vereniging sectie Motorfietsen, benadrukt de groeiende rol van motorfietsen in mobiliteitsvraagstukken. “Motorrijden is fantastisch en we willen als branche laten zien wat we te bieden hebben.”

Motorbeleving Centraal

De organisatie plaatst alle motormerken in de schijnwerpers. Malou Peters legt uit: “Naast activiteiten waar bezoekers de motoren zelf kunnen ervaren, is er per merk een presentatie met hoogtepunten en nieuwtjes voor het komende motorseizoen.” Met 120 bevestigde exposanten belooft het een waar motorfestijn te worden.

Spektakel op Twee Wielen: De Steile Wand!

En er is meer! Bereid je voor op een show vol adrenaline en spektakel, want MOTORbeurs Utrecht 2024 heeft een verbluffend programma in petto. Van motorshows tot stuntacts en demonstraties, het belooft een waanzinnige ervaring te worden voor motorliefhebbers van alle leeftijden. Als teaser onthult Malou Peters een opvallende act: de befaamde 'Steile Wand'. Met meer dan 50.000 vierkante meter aan motorplezier, stelt de beurs de prangende vraag: "Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?" Laat je inspireren en ontdek de nieuwste trends op MOTORbeurs Utrecht 2024, waar passie voor motoren en spektakel hand in hand gaan!

Bron: MOTORbeurs Utrecht

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Reactie toevoegen

You must be logged in to add new comment. Log in
Categorieën
Voordeel
Motor voordelen, koopjes en meer. Alle voordelen lees je in deze blog categorie. Heb je zelf nog voordelen te melden aan onze motorrijders? Laat het ons vooral weten!
Evenement
Motor evenementen op een rijtje, zelf een evenement aanmelden? Dat kan natuurlijk ook! Van mooie toertochten tot motorreizen, alles is mogelijk.
Motor
Alles over motoren
Recente reacties