Motor kopen?

Motor kopen?

bovag motor logo

De 40 punten van BOVAG!

Sta je op het punt om een motor te kopen? Let er dan op dat je, je zelf goed in leest in de specificaties van de motor. Zo kun je ook zelf een aantal essentiƫle punten controleren. Let niet alleen op het uiterlijk van de motor, het innerlijk verdient ook zeker de nodig aandacht!

Bovag 40 punten check

Bovag is er niet alleen voor auto’s, maar ook voor ons motorrijders. Zij hebben zelfs een aparte motor thema pagina beschikbaar. Je vindt daar enkele nuttige tips bij het kopen van een motor. Een tip die wij daar vonden was het meenemen van iemand die vaak achterop zit. Deze persoon kan ook een goede mening hebben over het zitcomfort achterop. Vergeet deze persoon dan ook niet naar zijn of haar mening te vragen. Wil je zelf nog meer leuke tips lezen over het kopen van een motor? Kijk dan op deze motor thema pagina van de Bovag. Naast de tips heeft het kopen van een occasion via Bovag ook vele voordelen. Je mag er vanuit gaan dat bij het kopen van een motor (of auto…) er controle heeft plaats gevonden op 40 essentiĆ«le onderdelen. En wel voordat de motor in de verkoop is gegaan via Bovag.

Motor kopen met Bovag garantie

Vooral wanneer je zelf niet zo technisch onderlegd bent, is het kopen via een dealer of de Bovag vaak raadzaam. Koop dan liever niet via een particulier. Heb je wel gedegen kennis van motoren en techniek? Dan kun je natuurlijk prima terecht in de particuliere circuit. Je zal dan een lager prijs betalen voor de motor. Koop je via een dealer of een Bovag garage, dan zal je wat meer betalen. Is dat erg? Nee zeker niet, je koopt immers een stukje zekerheid in. Dat is menig koper ook wat waard. Als je een motor occasion koopt via de Bovag dan kun je ten alle tijden terugvallen op de 40 punten garantie. De aangeboden motor zal namelijk slagen op al deze 40 punten, doet hij dat na verloop van tijd niet dan kun je een beroep doen op de garantie. En geloof ons, 40 punten zijn echt wel heel veel punten. Wil je zelf alles lezen over de 40-punten checklist, klik dan hier voor het totale overzicht.

Gebruik je verstand en heb geduld

Sta je op het punt een motor te kopen? Hou dan vooral je hoofd koel. Laat je niet opjagen. Zet de zaken rustig voor jezelf op een rijtje voordat je daadwerkelijk tot de koop over gaat. En een oude wijsheid blijft waar, ziet iets er te mooi om waar te zijn uit? Wees dan op je hoede! Er kan wel eens een dikke adder onder het gras zitten.

Tips bij het kopen van een motor?

Heb je tips voor ons en onze bezoekers bij het kopen van een motor? Dan horen wij dat graag. Laat hier onder je reactie achter. Aspirant kopers kunnen zo ook met jouw ervaring hun droom motor kopen. Het delen van deze informatie zorgt er voor dat er minder miskopen gedaan worden. Daar zijn wij van overtuigd! Wij kijken uit naar jullie ervaringen!

Geef een reactie