CBR website overbelast

CBR website overbelast

cbr-logo

Vanaf nu weer reserveren theorie

Vanaf vandaag 11 mei 2020, kun je weer bij he CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) je plek reserveren voor het theorie examen. Door de Corona uitbraak had ook het CBR maatregelen genomen om contact te vermijden. De motor rijlessen en de theorie examens werden voor onbepaalde tijd stilgelegd. Nu de regering weer wat meer vrijheden heeft toegekend kun je dus weer verder voor je motor rijbewijs. Goed nieuws dus. Alleen hadden veel mensen hetzelfde idee deze vroege maandagochtend.

Website direct overbelast met aanvragen

Vanochtend vanaf 06.00 kon je een reservering doen. En dat hebben ze geweten bij het CBR. De website was maandagochtend haast niet bereikbaar. Waarschijnlijk hebben veel aspirant examen kandidaten op hetzelfde moment de wekker gezet. Zij zijn massaal de website van het CBR gaan bezoeken wat de website, helaas, niet aan kon. Hopelijk zal in de loop van de ochtend de site weer bereikbaar zijn.

De pagina op het CBR

Geef een reactie